top of page
20200505_153306[17499].jpg
20200608_130713[22877].jpg
20200505_153928[18520].jpg
20200505_152207[18501].jpg

Welkom bij Hotel LiBo! 

In ons idyllische Drentsche dorp Aalden, het dorp waar Vincent van Gogh heeft vertoefd, vindt u Hotel LiBo. 

Het hotel dat is gevestigd in een mooi rietgedekt oud pand, geheel in Saksische stijl, is al vanaf 1920 in gebruik. Er zijn 8 prettig ingerichte tweepersoons kamers (waarvan 2 op de begane grond). Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet, tv en gratis Wi-Fi.

We beschikken over kamers met verschillende faciliteiten.

5 kamers zijn in 2020 gemoderniseerd. 

- Kamer 2 is een kleine gemoderniseerde 1 persoons-kamer. 

- Kamer 5 en 8 zijn grote gemoderniseerde 2 persoons-kamers.

- Kamer 11 en 12 zijn gemoderniseerde 2 persoons-kamers op de begane grond. 

- Kamer 6 en 7 zijn ingericht met comfortabele seniorenbedden (er is een traplift aanwezig).

- Kamer 9 is onze ruime familiekamer die recent is gemoderniseerd. U heeft in deze kamer de beschikking over 4 bedden en 2 (kleine) badkamers. Er is ruimte voor een extra (kinder)bed. 


‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijt in het totaal gerenoveerde grandcafe. Een eigentijds grandcafe vol gezelligheid en sfeer. Tijdens het ontbijt kijkt u uit over de Aelderstraat en naar de opkomende zon. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen. Gezelligheid staat voorop. Voor de hotelgasten is er in de lobby een minibar waar zij een drankje of een snack kunnen halen. 


Aan de voorzijde bevindt zich een gezellige veranda met haard en lekkere fauteuils en bij mooi weer een groot terras.
Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen en er is een afgesloten fietsenstalling. Fiets- en wandelroutes zijn er volop en een bushalte is voor de deur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het 5-sterrendorp Aalden vormt samen met buurdorp Zweeloo nagenoeg één geheel. Aan de zuidkant van Aalden ligt Oud-Aalden, het oude esdorp dat volledig bestaat uit Saksische boerderijen en dat is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. De Marke (grens of scheiding) van Aalden wordt gekarakteriseerd door essen, kleine bospercelen en groenlanden langs de Aelder- of Westerstroom.


De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Maar ook intensievere activiteiten worden in en om het dorp georganiseerd waardoor er voor ieder wat wils aanwezig is. Denk hierbij aan een escaperoom, wakeboarden, bubble-voetbal of geocachen. Ook zijn er veel bezienswaardigheden en musea in de regio die zeker een bezoek waard zijn. En wilt u een dagje gezellig winkelen dan zijn de steden Emmen, Assen, Hoogeveen en zelfs Groningen (op zondagen leuk!) goed en snel te bereiken.

Op www.drentshotel.nl vindt u alle informatie over onze kamers, beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

Wilt u boeken dan kunt u ons altijd bellen of mailen. 

bottom of page