Escaperoom op locatie 'Het atelier'
Bij een kunsthistoricus ligt een schilderij van Rembrandt ter observatie. Dit schilderij is heel erg veel geld waard en jullie hebben het plan om het te stelen. Na goed vooronderzoek komen jullie er achter dat dit schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor van kunsthistoricus en Rembrandt expert Timmer.
Jullie zijn hier binnengebroken en tot jullie verbazing ligt er niet maar 1 exemplaar van het schilderij maar liggen er in totaal 3... Welke moet je hebben en krijgen jullie hem mee?
Vrouwen van de PC Hooftstraat
Het ideale spel voor een groep vriendinnen. Hoor jij echt op de PC Hooftstraat? Hakjes aan, manicure, pedicure en je drinkt uiteraard met je pinkje omhoog? Dit spel is volledig “over de top”. Trommel de dames op en laat door verschillende opdrachten zien wie de grootste kakker van jullie groep is.
Ranking the Colleagues
Deze knotsgekke quiz avond zorgt voor veel hilariteit! In teams spelen jullie tegen elkaar. Je ontvangt punten door je medespelers goed in te schatten. Er komen verschillende muziek, opdracht en quizrondes. Hoe win jij punten? Door in te schatten wie de meeste vragen goed heeft! De meest hilarische gesprekken ontstaan door dit spel.
Ik hou van Holland
Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Wie is de Nederlandse sportkenner? Wie herkend de meeste Nederlandse nummers? Beantwoord jij vragen nog steeds goed met een Bom in je handen?
Een avondje gezelligheid Hollandse stijl
Jongens tegen de meisjes
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma, zoals een het letterpakkenspel. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.
MInute to win it
Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.
Interactieve quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en bestaat uit opdracht rondes, quizvragen, muziekronde.
Gekke Bingo
Bingo tijd! De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie Bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden. En uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen!
Wie krijgt als eerste Bingo?
Archery attack
Een intensief spel dat eigenlijk een kruising is tussen boogschieten en trefbal. Er strijden teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het voordeel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een spannend spel is, je echt voelt dat je geraakt bent, maar dit geen overdreven zeer doet.
Expeditie Robinson
De test voor stoere vrouwen en mannen? Kunnen jullie onder enorme druk blijven samenwerken? In afwisselende proeven wordt er in teams gestreden voor de winst! In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst
Captured
We gaan terug naar de Heineken ontvoering. Dhr. Heineken is ontvoerd en het is aan jullie detectives om hem terug te vinden. Dat is nog niet alles. Jullie moeten er niet alleen achter komen waar hij zich bevind. Jullie moeten ook nog eens het verdwenen losgeld zien terug te krijgen.
In dit spel probeer je door middel van raadsels de route en het losgeld terug te vinden. Uiteindelijk help je Heineken uit zijn benarde situatie.
Al Capone Hunt
Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. El Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet van gediend en hij is ook tot alles in staat om de cocaïne terug te krijgen.
70, 80, 90 Quiz
Wat weet u nog van?? In deze leuke, gezellige en interactieve quiz gaan we terug in de jaren 70, 80 en 90! Wat weet u nog van de muziek of de populaire rages? Wie waren prominente persoonlijkheden en kan jij deze mensen nog imiteren?

Een quiz vol plezier en perfect voor een gemengd gezelschap.
In teams gaan jullie terug in de tijd.

Met kennisvragen, muziekvragen en uitvoer opdrachten proberen jullie punten te verzamelen en natuurlijk te winnen.
Bubbel voetbal
Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. Garantie op lachen, gieren en brullen! Het spel is voornamelijk geschikt in toernooivorm. Waarbij er 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld wordt.
Voetgolf
Geocaching
Waterskieen/wakeboarden
Waterskieen/wakeboarden
Paintballen
Paintball
Speel een escaperoom
Speel een escaperoom
Beeldentuin Gees
Jeepsafari Geeserveld
Jeepsafari Geeserveld
Golfen Gelpenberg
Golfen
Wildlands
Wildlands
Indoor speelhal
Indoor speelhal
Karpervissen
Karpervissen
Indoor zwembad
Indoor zwembad
Spabron Hesselerbrug
Klimpark
Klimpark
Skieen/snowboarden
Skieen/snowboarden
Snooker & Pool
Openluchtmuseum Ellert en Brammert
Handboogschieten
Handboogschieten
Bowlen
Bowlen
Show More

Openingstijden Grandcafe

Maandag      9.00-21.00 uur

Dinsdag        9.00-21.00 uur

Woensdag    9.00-21.00 uur

Donderdag   9.00-21.00 uur

Vrijdag          9.00-23.00 uur

Zaterdag       9.00-2300 uur

Zondag         9.00-21.00 uur

Keuken open

Maandag      11.00-19.00 uur

Dinsdag        11.00-19.00 uur

Woensdag    11.00-19.00 uur

Donderdag   11.00-19.00 uur

Vrijdag          11.00-19.00 uur

Zaterdag       11.00-19.00 uur

Zondag         11.00-19.00 uur

!! Gebak en hapjes van onze borrelkaart zijn ook te bestellen als de keuken gesloten is.

Contact

Grandcafe & Hotel LiBo

Aelderstraat 6

7854 RR Aalden

info@grandcafe-libo.nl

info@drentshotel.nl

0591-371241

06-38065530